Agenda 

Meijssen Mode stopt op de Oude Rijnsburgerweg 79 in Oegstgeest.

Onze activiteiten worden elders voortgezet en na de zomerstop volgt hier meer informatie over.
 Met vragen kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen! meijssenmode@kpnmail.nl


 Lente- en zomermodeshow zaterdag 16 maart 2019

De sfeer tijdens onze modeshow was weer gezellig en ongedwongen.
Onze mannequins toonden met veel plezier onze fleurige en modieuze voorjaarscollectie 2019.
 Na de show was er voor onze gasten gelegenheid om de kleding te passen.

 

Modeshows

Meijssen Mode organiseert twee keer per jaar een modeshow. In maart is dat de voorjaars- en zomermodeshow, in september de najaars- en wintermodeshow. Onze vaste klanten ontvangen natuurlijk een uitnodiging, maar indien u ook graag wilt komen bent u van harte welkom. U kunt zich via meijssenmode@kpnmail.nl inschrijven om de uitnodiging van de a.s. modeshow te ontvangen.

Wij geven ook modeshows op andere locaties, zoals serviceflats, woon- en zorgcentra en dienstencentra. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wellicht zijn we dit seizoen bij u in de buurt!


Tentoonstellingen, evenementen

Er is op modegebied altijd wel iets te beleven. Wij hebben voor u een selectie gemaakt.

 

 

Fashion Statements
t/m 8 september 2019
- Amsterdam Museum
De kleding die we dragen onthult iets over onze persoonlijkheid. Mode geeft uiting aan onze identiteit, wat we belangrijk vinden of waar we voor staan. In deze tentoonstelling zetten zes toonaangevende hedendaagse ontwerpers hun creaties naast én tegenover onze historische collectie met mode uit de achttiende en negentiende eeuw.

 

 

Verwacht: Let´s dance - Van tutu tot patas
28 september 2019 t/m 12 januari 2020
- Gemeentemuseum Den Haag
Het Gemeentemuseum Den Haag zet dansmode in de spotlights. Van subculturen als hiphop tot klassiek ballet. Van invloedrijke kostuums uit dansfilms tot kleding om in te dansen. En van professionele kostuums – al dan niet ontworpen door bekende couturiers zoals Viktor & Rolf en Jan Taminiau – tot kleding van grote namen uit de modewereld die zich hebben laten inspireren door die betoverende danswereld.    

 

Home >> Agenda