Agenda 

Lente- en zomermodeshow zaterdag 16 maart 2019

Wij nodigen u graag uit voor onze nieuwe voorjaarsshow. Vanaf 10.00 uur staat de koffie met wat lekkers klaar en om 10.30 uur begint onze show. Na de show is er gelegenheid tot passen en kopen en zullen onze ervaren medewerksters u met alle plezier adviseren en waar nodig assisteren.
Laat het ons weten of u komt, wij reserveren dan een stoel voor u.


Wilt u liever op uw gemak onze nieuwe collectie bekijken?
Onze zaak is speciaal voor u geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur op:

maandag 4, vrijdag 15 en dinsdag 26 maart – dinsdag 16 april

Uiteraard zijn familie en vriendinnen ook van harte welkom. Graag tot ziens tijdens een van deze dagen!


 

Modeshows

Meijssen Mode organiseert twee keer per jaar een modeshow in haar eigen pand aan de Oude Rijnsburgerweg 79 in Oegstgeest. In maart is dat de voorjaars- en zomermodeshow, in september de najaars- en wintermodeshow. Onze vaste klanten ontvangen natuurlijk een uitnodiging, maar indien u ook graag wilt komen bent u van harte welkom. U kunt zich via info@meijssenmode.nl inschrijven om de uitnodiging van de a.s. modeshow te ontvangen.

Wij geven ook modeshows op andere locaties, zoals serviceflats, woon- en zorgcentra en dienstencentra. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wellicht zijn we dit seizoen bij u in de buurt!


Tentoonstellingen, evenementen
Er is op modegebied altijd wel iets te beleven. Wij hebben voor u een selectie gemaakt.

 

 

Femmes Fatales - Sterke vrouwen in de mode
17 november t/m 24 maart 2019
- Gemeentemuseum Den Haag
De tentoonstelling Femmes Fatales – Sterke vrouwen in de mode bevat werk van een indrukwekkende lijst vrouwelijke (inter)nationale ontwerpers. Naast wereldberoemde namen komen in de tentoonstelling ook vrouwen aan bod die achter de schermen van menig modehuis verstrekkende invloed hebben of hadden, maar compleet onbekend zijn in de modegeschiedenis.

 

 

Contempory Fashion - Klederdracht in een nieuwe jas
5 september
2018 - 31 maart 2019 Klederdrachtmuseum Amsterdam
De tentoonstelling presenteert een selectie van kostuums en objecten van hedendaagse modeontwerpers die geïnspireerd zijn op de Nederlandse klederdracht. De tentoonstelling is een ode aan deze ontwerpers die hun inspiratie haalden uit de Nederlandse klederdracht en die door middel van hun nieuwe ontwerpen de designs en vormgeving uit de klederdracht laten voortbestaan.

 

Home >> Agenda