Agenda 

Meijssen Mode stopt op de Oude Rijnsburgerweg 79 in Oegstgeest.

Onze activiteiten worden elders voortgezet en na de zomerstop volgt hier meer informatie over.
 Met vragen kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen! info@meijssenmode.nl


 Lente- en zomermodeshow zaterdag 16 maart 2019

De sfeer tijdens onze modeshow was weer gezellig en ongedwongen.
Onze mannequins toonden met veel plezier onze fleurige en modieuze voorjaarscollectie 2019.
 Na de show was er voor onze gasten gelegenheid om de kleding te passen.

 

Modeshows

Meijssen Mode organiseert twee keer per jaar een modeshow. In maart is dat de voorjaars- en zomermodeshow, in september de najaars- en wintermodeshow. Onze vaste klanten ontvangen natuurlijk een uitnodiging, maar indien u ook graag wilt komen bent u van harte welkom. U kunt zich via info@meijssenmode.nl inschrijven om de uitnodiging van de a.s. modeshow te ontvangen.

Wij geven ook modeshows op andere locaties, zoals serviceflats, woon- en zorgcentra en dienstencentra. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wellicht zijn we dit seizoen bij u in de buurt!


Tentoonstellingen, evenementen

Er is op modegebied altijd wel iets te beleven. Wij hebben voor u een selectie gemaakt.

 

 

Chintz: Global Textile
t/m 21 juli 2019
- Rijksmuseum
In de 17de eeuw veroorzaakte Chintz (ook wel bekend als sits) een ware revolutie in de wereldmode. De uit India afkomstige katoenen stof met kleurrijke botanische motieven werd niet alleen gebruikt voor kleding. Hele kamers werden er mee ‘aangekleed’.
Te zien zijn mutsen, muurdecoratie, overmouwen, kamerjassen, babykleding, rokken, spreien en jurken gemaakt van Chintz. Hoogtepunt is een 18de-eeuwse sprei met het wapen van Amsterdam.

 

 

Fashion Statements
t/m 8 september 2019
- Amsterdam Museum
De kleding die we dragen onthult iets over onze persoonlijkheid. Mode geeft uiting aan onze identiteit, wat we belangrijk vinden of waar we voor staan. In deze tentoonstelling zetten zes toonaangevende hedendaagse ontwerpers hun creaties naast én tegenover onze historische collectie met mode uit de achttiende en negentiende eeuw.

 

Home >> Agenda