Mode en trends voor de herfst en winter 2018

alt= alt= alt=

We zien dit najaar paars en lila in combinatie met grijs. Diverse blauwtinten worden gecombineerd met klaproosrood en in bloemdessins met maïsgeel. Daarnaast wordt maïsgeel ook gecombineerd met marine en kobalt. Andere roodtinten zien we terug in bijvoorbeeld panterprints met zwart en wit.
Een mooi herfstkleur is mos-olijfgroen, deze kleur laat zich prima combineren en in het bijzonder met een prachtige roze tint. Pullovers komen in diverse kleuren als saffier, granaatappelrood en zeegroen.
Kortom opvallend veel vrolijke kleuren in dit komende najaar.

Kijk voor meer herfst en winter 2018 in ons LookBook!

 

 

 

Combinaties
De collectie van Meijssen Mode heeft basisstukken - gecombineerd met de hedendaagse look - zoals uni kleuren jasjes, blouses, pullovers, polo's en halflange vesten in combinatie met effen pantalons en rokken. In deze nieuwe collectie ziet u o.a. de volgende merken: Sommermann, Lucia, Frank Walder, Rabe, Erfo, Gollé Haug, Le Comte, Leo & Ugo, Riani, Passioni en Di-Strick.
Een nieuw merk is Bariloche en terug van weggeweest is Maria Bellentani. De broeken van de merken Brax en Toni zijn als vanouds in de collectie opgenomen, zowel effen als met een dessin en uiteraard is er ook de basispantalon met elastiek rondom. De maatvoering loopt van maat 36 t/m 54.

Voor de heren bevat de collectie pantalons, pullovers en overhemden.

Merken 

Ieder seizoen maakt Meijssen Mode een selectie uit verschillende modemerken om een gevarieerde collectie te kunnen bieden. Diverse stijlen en ontwerpen, waarbij sterk gelet wordt op kwaliteit, draagcomfort, natuurlijke stoffen en belijning.
De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 56.

Onze najaarscollectie 2018 geeft een indruk van de merken weer, het kan voorkomen dat iets niet meer verkrijgbaar is.

    
   
Home
>> Collectie >>Najaarscollectie