Mode en trends voor de lente en zomer 2019

alt= alt= alt=

Dit voorjaar zien we kleurrijke mode in combinatie met dessins als bloem- en bladmotieven, stippen, strepen en dierenprints. De vele blauw- en groentinten gaan mooi samen in kobalt met zachtgroen en marine. Mosgroen in combinatie met roze. En de marinelook wordt ook gecombineerd met zandtinten. Verder zijn er de naturellen taupe, zand en off-white. Het traditionele rood-wit-blauw en zwart met wit zijn ook dit voorjaar in de collectie opgenomen. Verrassende combinaties maken van de nieuwe voorjaarscollectie een feest.

Kijk voor meer lente en zomer 2019 in ons LookBook!

 

 

 

Combinaties
De kleurrijke dessins van dit voorjaar zijn uitstekend te combineren met onze basiselementen als uni kleuren jasjes, blouses, pullovers, polo’s en halflange vesten in combinatie met effen pantalons en rokken. Ook zijn er diverse modellen jurken, gedessineerde rokken en blouses in vernieuwde modellen.
In deze nieuwe collectie ziet u o.a. de volgende merken: Sommermann, Rabe, Erfo, Gollé Haug, LeComte, Leo & Ugo, Riani, Germaine en Di-Strick. Jassen zijn er van Fuchs Schmitt, Lebek (reversible jassen) en Wega.

Nieuw is het merk Maerz met rustige basis items. De broeken van de merken Brax en Toni zijn ook weer in de collectie opgenomen, zowel effen als met een dessin. De maatvoering loopt van maat 36 t/m 54.

Merken 

Ieder seizoen maakt Meijssen Mode een selectie uit verschillende modemerken om een gevarieerde collectie te kunnen bieden. Diverse stijlen en ontwerpen, waarbij sterk gelet wordt op kwaliteit, draagcomfort, natuurlijke stoffen en belijning.
De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 56.

Onze lente- en zomercollectie 2019 geeft een indruk van de merken weer, het kan voorkomen dat iets niet meer verkrijgbaar is.

    
   
Home
>> Collectie >>Najaarscollectie